Kunt u deze email niet goed lezen? Bekijk deze dan online!

juli 2009
Beste ###USER_name###,
Bedankt dat je ingeschreven bent gebleven op de KommíA nieuwsbrief over tekst en communicatie! De eerste uitgave leverde veel positieve reacties op. Ook nu vind je weer nieuws en tips, bijvoorbeeld over de nieuwe regels voor e-mailmarketing en spam per 1 oktober a.s.

Nieuwe regels voor e-mailmarketing

e-mailwetgeving 1 oktober 2009
Per 1 oktober (was eerst 1 juli) verandert de wetgeving voor het versturen van ongevraagde zakelijke e-mail voor B2B. Wat verandert er en waar moet je op letten? Wat doe je met je bestaande adresbestanden? Lees verder over de veranderingen in e-mailmarketing.

Reiswoordenboek kredietcrisis

Als je je op vakantie verder wilt verdiepen in de kredietcrisis, kun je bij de Nederlandsche Bank (DNB) terecht. In een verstrooiiende soort 'Bluff Your Way' lees je de mooiste en lelijkste vondsten uit de kredietcrisis. Van Ninja-hypotheken, bloedbad en perverse prikkels tot conduits en depressie: het Reiswoordenboek van de kredietcrisis.

De kracht van testimonials

De kracht van testimonials
Wat overtuigt sterker? Een verkoopverhaal vol prachtige superlatieven of een tevreden klant die vertelt wat hij of zij vindt van een product of dienst? Lees waarom testimonials overtuigen en gebruik de 10 tips voor een professioneel testimonial.

Taal- en communicatienieuws

Ecofont: gratis, nieuw font dat inkt en toner bespaart
Bijna 8.000 financieel-economische begrippen online uitgelegd
Registreer je eigen woord of geef het cadeau!
Boek: 'Taal Top 100' duidelijkheid in taalkwesties

Vakantie!

zomer
Van 1 tot en met 24 augustus a.s. viert Komm'A vakantie. Daarna (en natuurlijk ook nog daarvoor) ben ik voor al je schrijf- en communicatieklussen in web en print beschikbaar. Ik wens je een fijne zomer en sluit af met een vermakelijke, zomerse 'barbeknoei'-column uit Onze Taal.
Je ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Komm'A Communicatie of via een van je eigen relaties. Hieronder kun je:
Reageren | Aanmelden | Profiel wijzigen | Afmelden | Doorsturen

Webtip

Is het nou Iraaks of Irakees grondgebied? Wat is de hoofdstad van Tadzjikistan of de munteenheid van TsjechiŽ? De Europese Unie heeft een handige lijst met alle landen, gebieden en valuta.

Project in beeld

Voor Jong Ondernemen herschreef KommíA de webteksten voor alle doelgroepen.

Tekst nodig?

Bel 030 - 603 65 43 of stuur een e-mail!

Komm'A Communicatie | www.kommacommunicatie.nl | +31 (0)30 603 65 43