Komm'A Communicatie - Tekst en communicatie voor web en print

Schrijfwijzer voor heldere communicatie

Voor ��n van de financi�le opdrachtgevers van Capital Language Services � bureau voor taal- en communicatie-trainingen - heeft Komm�A een Schrijfwijzer samengesteld die alle medewerkers gebruiken om eigentijds en klantgericht te communiceren. Komm�A verzorgde ook workshops om de Schrijfwijzer bij medewerkers te introduceren.

Klantgericht schrijven

De Schrijfwijzer bevat de basistips voor helder schrijven, die medewerkers snel kunnen raadplegen in hun dagelijkse werk. Actief schrijven, heldere structuur, eigentijds woord-gebruik, lastige woordkwesties, de belangrijkste leestekens: allemaal zaken die aan de orde komen. Bovendien geeft het A5-boekje richtlijnen voor het schrijven van brieven, e-mails en verslagen.

EngelsNederlandsNieuwsbriefWebtekstDirect mailTekstadviesE-mailnieuwsbriefFolderTekstschrijverTekst-checkTestimonialBrochureWebcommunicatie

Werk van Komm'A

Yvonne Stadt, directeur CLS:

"De uitvoering van de opdracht is op uiterst professionele wijze gedaan: to-the-point, helder en duidelijk en binnen de gestelde tijd. Ik kan de samenwerking met Komm'A van harte aanbevelen!"