Komm'A Communicatie - Tekst en communicatie voor web en print

Komm'A Communicatie: tekst & advies

Komm'A Communicatie is het tekst- en communicatiebureau van Monique van Deursen. Komm'A is centraal gevestigd in Bilthoven, Utrecht en actief in de zakelijke markt sinds 2006.

Engels

Na het gymnasium heb ik Engels gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met als bijvakken Communicatie & PR. In 1988 startte ik als be�digd vertaler Engels en Nederlands bij een middelgroot vertaalbureau.

Communicatie

In 1990 maakte ik de overstap naar het communicatievak. Vervolgens heb ik gewerkt als consultant PR & marketing-communicatie bij nationale en internationale organisaties in verschillende bedrijfstakken.

Met meer dan 25 jaar ervaring in communicatie, schrijven en vertalen, werk ik met veel plezier voor opdrachtgevers in branches als:

  • zakelijke dienstverlening
  • ICT
  • industrie
  • onderwijs

Tekstnet

Komm'A Communicatie is lid van Tekstnet, beroepsvereniging van tekstschrijvers

Komm'A is lid van Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers.

EngelsNederlandsNieuwsbriefWebtekstDirect mailTekstadviesE-mailnieuwsbriefFolderTekstschrijverTekst-checkTestimonialBrochureWebcommunicatie

Partners

Komm'A werkt samen met een professioneel netwerk van web- en internetbureaus, drukkers, vormgevers, fotografen, collega-tekstschrijvers en communica-tiedeskundigen.