Komm'A Communicatie - Tekst en communicatie voor web en print

SCOPE Scholengroep

SCOPE Scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken. De scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs. SCOPE zet zich in om de brug tussen primair en voortgezet onderwijs blijvend te verstevigen.

Werk

  • Voor de nieuwe corporate website heeft Komm'A alle webteksten herschreven of nieuw geschreven. De teksten moesten fris, helder en duidelijk zijn, passend bij het imago en de nieuwe huisstijl.
  • Plannen, afnemen en schrijven van alle interviews en artikelen voor SCOPE in beeld. Dit is het magazine voor ouders en verschijnt twee keer per jaar (oplage 6000).
EngelsNederlandsNieuwsbriefWebtekstDirect mailTekstadviesE-mailnieuwsbriefFolderTekstschrijverTekst-checkTestimonialBrochureWebcommunicatie

Werk van Komm'A

Wim Bergman, directeur J.P. Sweelinckshool binnen SCOPE Scholengroep:

 �Ik ben heel tevreden over de compacte manier van jouw berichtgeving. Op ��n A4 heb je een duidelijk beeld gegeven van onze missie en doel van lesgeven en omgaan met kinderen op onze school. Hartelijk dank hiervoor.�