Aanbestedingsteksten en offertes

Schrijven voor aanbestedingen of tenders is een vak apart. Natuurlijk, je hebt zelf alle inhoudelijke kennis in huis, maar krijg dat maar eens helder op papier. Hoe vertaal je jouw unieke aanbod naar het programma van eisen en leg je een onderscheidend plan van aanpak neer?

Dat bereik je stukken sneller als je aanbod goed op papier staat. Een rake tekst waardoor beoordelaars naar het puntje van hun stoel schuiven.

 

SMART-e tekstschrijver voor aanbestedingen

Wil jij winnen met je aanbesteding of tender? Dan heb je een goed voorstel én een ervaren, commerciële tekstschrijver nodig. Iemand die de kern van jouw aanbod doorgrondt en omzet in een goed lopende inschrijving. 

Vanzelfsprekend SMART en begrijpelijk geformuleerd, zonder hinderlijke spel- en typfouten en prettig leesbaar. Zo scoor je punten. Echt. Een beoordelaar is immers ook maar een mens…

En commercieel? Jazeker, maar met mate. Een aanbesteding is natuurlijk geen marketingtekst, maar een schrijver met een commerciële antenne geeft jouw aanbod wel precies de juiste accenten mee. 

Heb je geen aanbesteding, maar moet je wel een belangrijke offerte of projectvoorstel uitbrengen? No need to say, dat ook die zienderogen opknappen van een professioneel geschreven tekst.

 

Een keer sparren?

 

Het potlood is scherp en de koffie vers, net als het advies dat je krijgt als we je plannen onder de loep nemen.