Wat klanten zeggen – referenties

Ik schrijf en schreef al voor meer dan 100 leuke bedrijven. Soms incidenteel in kortere projecten, soms al heel veel jaren voor allerlei opdrachten.

Zij gebruiken mijn woorden om hun verhaal te laten spreken. In webteksten, nieuwsbrieven, folders, brochures, uitnodigingen, maar ook in productintroducties, speeches, artikelen, blogs, whitepapers. En heel veel klantcases. B2B-communicatie dus.

Daarnaast in B2G, Business to Government. Dan gaat het om aanbestedingsteksten, van bloemen tot onderhoud van gebouwen, van printers tot detachering van mensen. Hier werk ik samen met verschillende aanbestedingsspecialisten.

 

Wie gingen je voor? 

 

“De klantcases die Monique schrijft werken voor ons als een klantmagneet. Ze zijn helder, prettig leesbaar – in het Nederlands én in het Engels – en zorgen ervoor dat we gemakkelijk in contact komen met nieuwe klanten. Tijdens interviews creëert ze een prettige sfeer, waardoor onze klanten graag informatie met haar delen. Monique snapt onze materie – meten en daardoor weten wat de klant écht vindt vanuit de Net Promoter Score (NPS) – en komt snel to the point. Ze is duidelijk in haar communicatie en komt haar afspraken altijd na, waardoor we heel fijn samenwerken. Wij zijn in ieder geval promotor!”

Mary Boeyink

CFO, Focus Feedback

“Monique has been an integral part of our channel marketing for many years. The quality of her work is exceptional, largely due to the research she performs and her pro-active and collaborative approach with our experts. I speak for the whole team when I say it’s a real pleasure to work with Monique.”

Edie van den Berge

Director Cloud Channel Solutions EMEA, Insight Enterprises

“Schrijven is een vak en dus gingen we op zoek naar iemand die dat vak beheerst en dat is Monique. Niet alleen verdiept ze zich in ons vakgebied, maar ook in hoe wij werken en op basis daarvan schrijft ze teksten die bij ons passen. De teksten die Monique voor ons maakt, zijn goed leesbaar en raken de kern van het onderwerp waarover iets willen vertellen. Monique vertaalt onze technische input naar een goed leesbaar stuk.”

Henk Jansen

Manager Operations, Gflex

“Monique heeft een uitgebreid klantinterview voor ons netwerk gedaan (inclusief video) en heeft een aantal keren onze nieuwsbrief geschreven. Ze vraagt door en weet in haar teksten goed aan te sluiten bij onze werkwijze en wat wij willen uitstralen, iets wat van belang is in onze dienstverlening als teambegeleiders.
In de samenwerking is Monique uiterst flexibel. Ik lever de opzet van teksten soms aan met veel details en bijna af en soms is de opzet niet meer dan een globaal idee. Toch blijkt Monique telkens weer in staat om daar een vloeiend en goed leesbaar verhaal van te maken. Daarbij springen haar creatieve titels in het oog.
Ze weet het zakelijke op een prettige manier met het persoonlijke te combineren in onze samenwerking. En dat doet ze ook in haar teksten: dichtbij en professioneel.”

Jonnet Galle

Teamtrainer/eigenaar, Team Matters

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Monique van Komm’A Communicatie. Haar teksten zijn helder, pakkend en to-the-point. Bovendien is ze goed in staat om zich te verplaatsen in onze doelgroep en past ze haar schrijfstijl hierop aan. Ze werkt snel en efficiënt, en is altijd bereid om mee te denken en te adviseren. Ze voelt ook meer als een collega dan als een externe tekstschrijver, ze is een waardevolle toevoeging aan ons team!”

Pieter van Heijst

Marketing Manager, Aareon Nederland

Een keer sparren?

 

Het potlood is scherp en de koffie vers, net als het advies dat je krijgt als we je plannen onder de loep nemen.