Je bent op zoek naar een tekstschrijver die jou gaat helpen aan kneitergoeie content. Dan wil je natuurlijk weten wie er voor en met jou aan de slag gaat. Dus… 

 

Wie laat jij je teksten schrijven?

Dat zou je zomaar door mij kunnen laten doen: Monique van Deursen. Geboren en getogen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen, wijs geworden in Groningen en nu al jaren wonend en werkend in Bilthoven, lekker centraal. Bijna 30 jaar ervaring in tekst en content en al meer dan 15 jaar de schrijvende pen achter Komm’A Communicatie.

 

Tekstschrijver voor aanbestedingen, ICT en techniek

Die pen pak ik met alle plezier op voor leuke bedrijven in allerlei sectoren, heel vaak in ICT, software en techniek. En voor bedrijven die inschrijven op aanbestedingen, ook in allerlei andere sectoren.

 

Jouw boodschap telt

Als textionista in hart en nieren help ik je om de boodschap van jouw organisatie te verwoorden in tekst die goed wegleest. Woorden die overtuigen, motiveren, vertellen, prikkelen, inspireren; precies dat wat jij bij je doelgroep wilt bereiken. Natuurlijk serieus waar het moet, maar zeker met een kwinkslag als het kan.

 

Zakelijke tekst in een menselijk jasje

Waar je mij dus vooral voor moet hebben? Als je vindt dat jouw zakelijke (technische) tekst beter werkt in een menselijk jasje. Een testimonial, webtekst, blog, flyer of nieuwsbericht: hoe zakelijk de inhoud ook is, je schrijft altijd voor mensen. En ja, dat gaat net zo goed op voor aanbestedingen, tenders en offertes.

 

Schrijven alsof je praat

Daarom krijg je bij mij teksten die lezen alsof ik tegen je praat. Of beter nog: alsof jij tegen je doelgroep praat. Begrijpelijk en actief. Alert op jargon en wars van ingewikkeld taalgebruik. Want niemand wordt blij van een tekst als zoekplaatje, toch? Ook een zakelijke lezer niet.

 

Google en SEO

Natuurlijk weet ik ook wat Google graag leest. De bots van Google doe je geen groter plezier dan met goeie zoekwoorden, koppen, linkjes en lijstjes. Dat scant lekker weg voor een zoekmachine, waardoor je content goed vindbaar is.

 

Nederlands en Engels

Goed om te weten: je kunt me vragen voor Nederlandse én Engelse teksten. Ik ben afgestudeerd anglist – inderdaad in Groningen, aan de RUG – en werk vaak samen met een native editor.  Dus, kom maar op met je vraag!

 

Bijblijven met Tekstnet

Met veel plezier ben ik Pluslid van Tekstnet, de Nederlandse beroepsvereniging van tekstschrijvers. Daar ontmoet ik collega-tekstschrijvers (handig netwerk) en volg ik ieder jaar workshops, cursussen en intervisie. Zo houd ik mijn kennis, kunde en kwaliteit als tekstprofessional op peil. Blijvend leren dus.

 

Wat denk je, hebben we een match?

 

Aan de slag?

 

Laten we eens kijken wat ik voor je tekstwerk kan betekenen. Mijn pen en Moleskine liggen klaar…