Tekstwerk van Komm’A

Benieuwd of wij met elkaar kunnen lezen en schrijven? Ben ik ook. Daarom heb ik wat voorbeelden van al die duizenden woorden tekst op een rijtje gezet, zodat je alvast eens kunt voorproeven. Lees maar.

Oké… laat maar ‘ns wat schrijfwerk zien dan

Je wilt wat voorbeelden van al die duizenden woorden? Leuk, scroll maar door.

  • Whitepapers, landingspagina’s, ‘werken bij’-pagina’s en klantcases voor de website en het jaarlijks relatiemagazine voor Aareon Facilitor (Facility Management Software). Hier een ingekorte versie van het relatiemagazine van Facilitor met drie cases.
  • Vaste tekstschrijver voor Gflex (ICT-providers). Een dienstencatalogus, mailcampagnes, klantcases, blogs, en meer.
  • Persberichten, maandelijkse nieuwsbrief Y-News voor EMEA relatienetwerk, webteksten, artikelen, klantcases, speeches, productintroducties en wat verder voorkomt. Als huisschrijver voor Yanmar (Japanse wereldspeler in motoren en energie-oplossingen) en in het Engels.
  • Dit blog, dit blog, dit blog, en nog heel veel andere blogs, leaflets, mailcampagnes, klantcases over cloudtransformatie voor serviceproviders (MSP/ISV) in het Engels voor de EMEA Cloud Channel van Insight Enterprises (IT-technologie).
  • Vrijwel alle klantverhalen hier voor Focus Feedback, totdat het bedrijf zelf een kei in communicatie aannam. Maar Mary is nog steeds tevreden, zoals je hieronder ziet 😊.
  • Casestudies voor iBuildings (technisch internetbureau).
  • Nog niet wat je zoekt, maar toch benieuwd of ‘ze’ dat ook kan of doet? Hoor je graag.

 

Komm’A schrijft en schreef onder andere voor deze leuke klanten:

Een keer sparren?

 

Het potlood is scherp en de koffie vers, net als het advies dat je krijgt als we je plannen onder de loep nemen.