Andere zakelijke teksten en marketingcontent

Heb je een andere zakelijke tekst nodig dan klantcases, webcontent of aanbestedingsteksten? Ook voor je andere zakelijke teksten staat mijn computer aan.

 

Tekstschrijver voor zakelijke teksten

In de meer dan 15 jaar die ik schrijf voor bedrijven passeren alle soorten zakelijke teksten met enige regelmaat de revue. Je las al wat op de homepagina – maar houd je vast – er is veel variatie in het tekstwerk waar jij me als bedrijf voor kunt vragen.

Natuurlijk schreef en schrijf ik blogs, whitepapers, nieuwsbrieven, mailings en persberichten. Maar ook vacatureteksten, ‘werken bij’-content, presentaties, folders, brochures, artikelen, jaarverslagen, bedrijfsmagazines en zelfs ooit een heuse krant.

Wat kan ik voor jou schrijven?

Een keer sparren?

 

Het potlood is scherp en de koffie vers, net als het advies dat je krijgt als we je plannen onder de loep nemen.